Hopp til hovedinnholdet

Ofte urinveisinfeksjon - kan jeg ta antibiotika uten å spørre legen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde urinveisinfeksjon for ca to uker siden så fikk jeg mensen i en uke så er urinveisinfeksjonen tilbake nå. Jeg vet den er tilbake fordi jeg har hatt det ganske ofte i det siste.. Om jeg går til legen min å tar en urinprøve så vil den ikke vise noe..men og jeg da går å tar den om en uke eller et par dager etter jeg selv merker det og da jeg begynner å få så vondt at jeg ligger i senga å griner å løper på do hvert 3 minutt, da slår den ut. Jeg hadde urinveisinfeksjon rett før mensen å nå er det tilbake igjen da.. Legene mekter å gi meg antibiotika før det skår ut på urinprøven...har igjen noen antibiotika fra forrige urinveisinfeksjon, skal jeg ta de? Eller vente til jeg får sikkelig vondt igjen? Det gjør kjempe vondt nå også og det svir lenge etterpå.

SVAR

Besvart 03.01.2018 20:41:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle