Hopp til hovedinnholdet

 Jeg har veldig stor penis, den er 19 cm når den er hard.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har veldig stor penis, den er 19 cm når den er hard, og kjæresten min får vondt når vi har sex. Jeg vil ikke skade henne. Dessuten sliter jeg mye med ukontrollert ereksjon, og det er flaut at så mange folk kan se at jeg blir kåt. Kjæresten min og jeg er enige om at jeg burde få mindre penis. Hva er vanlig størrelse på penis til 18-år gamle gutter? Hva er en liten penis, og hvordan kan jeg gjøre penisen min mindre?

SVAR

Besvart 14.02.2018 10:46:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person. De fleste har et eller annet som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen blir sjelden kåte, mens andre er det nesten hele tiden.

 

Les mer
attach_file

Ofte og plutselig ereksjon?

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du at penis blir stiv eller det kribler i underlivet. Hvorfor skjer det?

 

Les mer
account_circle