Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en klump i kjedeveggen, typ 2 cm inn i kjeden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Ser at det er mange liknende spørsmål her, men ingen som helt treffer meg. Jeg har en klump i kjedeveggen, typ 2 cm inn i kjeden. Den fyller det meste av kjeden og er ganske hard. Har lest meg fram til at dette vanligvis er relatert til livmoren. Jeg har enkelt sagt «dobbel livmor» altså to stykker, og ble operert for det i fjor da den ene fylte seg helt opp med blod. Har også hatt cyster som har gått bort av seg selv. Har hatt denne klumpen en godt stund, men den gjør det veldig vanskelig å ha sex og sette inn tampong da der blir veldig trangt bare noen cm inn i kjeden. Noe som er verdt å sjekke opp eller?

SVAR

Besvart 12.04.2018 10:16:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle