Hopp til hovedinnholdet

Økt utflod som lukter litt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste ( litt etter nytt år) har jeg fått mye utflod. Jeg får det hverdag og det er mer enn før. Det har en konsistens som slim og noen ganger litt mer flytende. Jeg lurer på om det er farlig? Burde jeg gå til legen? Det lukter også litt rart. Det lukter litt mer vondt enn før. Lukten minner meg litt om fisk. Jeg tørr ikke å fortelle det til mamma eller pappa og jeg har bare en bror og han er 14 år. Noen ganger når jeg ligger med hodet på fanget til mamma så kan jeg lukte det fra underlivet hennes. Kan det være et arvelig sykdom eller no? Jeg er så beskymret. Mamma har noen vitamin mangel. Hun tar medisiner for det. Jeg tror det var vitamin C og annen til, så kan det være på grunn av det?? Jeg er også ganske slapp og tynn? Gi meg svar fort, plissss!!!

SVAR

Besvart 15.04.2018 19:02:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig hva du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle