Hopp til hovedinnholdet

Plaget med hyppig tissetrang.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Når jeg må på do for å tisse så driver jeg å titter på Tlf og kjenner det blir tomt, men jeg holder bare der samme trykket hele tiden når jeg skal tisse så når blæra får urin i seg så renner det rett ut og det med vilje, men hvorfor skal det skje hele tia? Altså jeg tisser så stopper det så noen sekunder senere kommer det igjen og igjen. Da har liksom blæra Mi fylt seg igjen men ikke full. Men må tisse ofte ved inntak av vann/brus. Ofte do besøk.. må alltid på do føre jeg legger meg og kan ikke da dulle med Tlf for redd jeg må på do igjen. Våkner av og til om natta og må på do samt morning, men er ikke alltid det er mye jeg må tisse. Er et problem Hvis jeg drikker mye vann eller brus.. er av og til slitsomt. Hvertfall hvis man er ute på fest og drikker ett glass og må på do hele tia... Er dette noe jeg burde ta opp med legen? Har nevnt det før men tror han mener det ikke er noe feil..

SVAR

Besvart 27.04.2018 14:54:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle