Hopp til hovedinnholdet

Har hatt noe ned i skrittet som ser ut som en kvise men bare litt større.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har noe nede i skrittet, i begynnelsen trodde jeg det var en kvise så jeg brydde meg ikke men den har blitt mye større. jeg har søkt masse rundt men har ikke funnet noe som stemmer helt overens med det jeg har. den er blomkålformet(så denne beskrivelsen før men resten passet ikke) jeg har prøvd å rive den av men det var bare litt av det på toppen som gikk av og jeg begynte å blø kraftig. jeg aner ikke hva det er og jeg er ganske redd for jeg har hatt den i 5 måneder cirka og har gitt opp håpet om at den skulle gå vekk av seg selv. har ikke lyst å gå til lege og liksom stå naken og vise den frem. hva kan det være og hvordan kan jeg prøve å få den bort????

SVAR

Besvart 08.05.2018 18:48:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle