Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å bruke truseinnlegg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som bruker fast truseinnlegg. Uten det for jeg utflod i trusa med en gang, og da blir det ekkelt og kjempe ubehagelig og jeg må skifte truse etter knapt en time. Jeg har fått mensen, men når jeg ikke har det er det fortsatt masse utflod. Moren min sier det ikke er bra for meg å bruke truseinnlegg hele tiden, men jeg må. Har prøvd å gå uten men det blir bare ekkelt i trusa. Er det farlig å bruke truseinnlegg hele tiden? Lurer og på om du har noen tips til hvordan jeg kan få mindre utflod og slippe å bruke truseinnlegg fast. Dette er ganske vanskelig i gymmen i og med at jeg ALLTID må inn på doen før og etter jeg dusjer. Plis hjelp!

SVAR

Besvart 31.05.2018 19:07:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle