Hopp til hovedinnholdet

Fuktig væske fra skjeden, hva er dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg kan egentlig minimalt om kropp og underlivet til jenter så vanskelig å vite hva som er normalt og ikke. Det jeg lurer på er at jeg føler det heletiden er typ fuktig i underlivet og blir da også i trusa heletiden. Er helt hvitt, noe gjennomsiktig og noe hvitt som melk i slags slimete konsistens. Det lukter litt, men vet ikke om det lukter vondt eller normalt for har ikke noe å sammenligne det med liksom. Har ingen grunn for å ha bakterie eller noen skjønnsdykdommer i underlivet for jeg er veldig renslig og har ikke sex. Lurer på om dette med fuktighet og slimete er normalt? Litt iriterende noen ganger for føler jeg må bytte truse så ofte siden føler det lukter og noe setter seg jo i trusa og føler det da setter seg i på buksa og shorts ol. ved skrittet (pga. trusa også blir fuktig).

SVAR

Besvart 31.05.2018 21:03:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle