Hopp til hovedinnholdet

Det lukter fisk fra skjeden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tror kanskje jeg har bakteriell vaginose(?). Utfloden min er tynnere enn vanlig og lukter omtrent som råtten fisk. Dessuten har jeg mer utflod og ulik farge enn vanlig også. Tidligere tror jeg at jeg kanskje har hatt sopp også, for da var utfloden helt tykk og klumpete (nesten som cottege cheese) og det klødde og svei enormt i underlivet. Har aldri hatt sex med en annen person før heller. Hva bør jeg gjøre, vil helst ikke involvere lege eller foreldre.

SVAR

Besvart 13.06.2018 10:57:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Lukt fra underlivet

Alle, både gutter og jenter, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen er fullstendig luktfri, men det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle