Hopp til hovedinnholdet

Hvordan stiller man diagnosen endometriose?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har fått vite at jeg muligens har endometriose! Er ikke jeg veldig ung for å få det i denne alderen? Jeg har også fått beskjed av en gynekolog at siden jeg er såpasss ung er ikke diagnosen viktig og stille, så jeg fikk istedenfor medisin for endometriosen! Men jeg har Nå vært ganske så syk i snart et år og medisinene som jeg har fått har ikke hjulpet meg (gikk på de i noen dager men ble bare veldig dårlig og spydde og var utslitt) så jeg fikk beskjed av en annen lege at nå var det viktig å stille diagnosen! Så spørsmålet mitt er hvordan man kan stille en slik diagnose, må jeg gjennom en kikhullsoperasjon kanskje? Obs jeg har allerede vært igjennom en invidenig ultralyd og det var der de først begynte å finne tegn til endometriose. Hilsen jente 15 år

SVAR

Besvart 19.06.2018 12:19:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem svarer på spørsmål på ung.no?

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Det er fagpersoner som svarer som svarer på spørsmål i vår spørretjeneste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle