Hopp til hovedinnholdet

Klør i underlivet og spesielt om kvelden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på en ting. I flere dager nå har jeg klødd sinnsykt mye i underlivet. Kløen er helt foran (der hvor kjønnsleppene starter/møtes) og er sterkest på kvelden. Nå har jeg fått rifter, og har skikkelig vondt samtidig som det klør. Hva kan dette være? det hender også jeg får sår i nærheten av endetarmsåpningen. Det starter med at det klør, også blir det sår. Det gjør utrolig vondt å tisse, sikkert fordi det kommer urin i såret, og det gjør også vondt når jeg dusjer og får vann i såret. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, fordi kløen og bekymringen for hva det kan være, holder meg våken hele natten, og jeg blir så utrolig sliten...

SVAR

Besvart 18.06.2018 11:09:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle