Hopp til hovedinnholdet

Svie ved tissing, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt 15 her. Eg har aldri hat sex berre så derre veit det men eg har av og til svie når eg tisser det har vore sånt veldig lenge eg har vore hos helsesøstet og eg tok ein urien prøve men dei fant ingenting på den. Eg veit at eg ikkje kan ha ein kjønnssykdom siden eg har aldri hat sex. Og eg veit ikkje kva eg skal gjøre. Eg pleide og onanere masse før men slutta for ei litta stund sidan. Og eg veit ikkje om dette har noko med det å gjøre men eg drikker og veldig litte vaten. Har ingen andre smerter.

SVAR

Besvart 21.06.2018 10:57:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti gode grunner til å drikke vann

Vann er den beste tørstedrikken og anbefales som drikke til måltider - og mellom måltider. Les mer om hvorfor du trenger mye vann og fordelene med å drikke vann.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle