Hopp til hovedinnholdet

Den ene kjønnsleppa er veldig hoven

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lagt merke til at jeg har vært veldig irritert nedentil i det siste, og jeg skjønner ikke helt hva det er. Først trodde jeg at jeg hadde sopp, og jeg gikk på canesten i ca to uker... ingen ting ble bedre og nå for rundt en uke siden ble den ENE kjønnsleppa veldig hoven, rød og vond. Hvis jeg tar på den så er det en slags stikkende følelse, og det gjør vondt når jeg tørker meg etter jeg har vært på do. Er dette farlig, og hva kan jeg isåfall gjøre? Her ikke særlig lyst til å dra til legen med mindre det er heeeelt krise eller farlig!

SVAR

Besvart 26.06.2018 15:40:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle