Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt urinveisinfeksjon i 4 uker...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt urinveisinfeksjon i 4 uker nå. Det svir ikke når jeg tisser, men det verker i blæra når jeg er ferdig med å tisse og sitter på do. Jeg føler jeg hele tiden må på do og det er skikkilig ubehagelig. Jeg har tatt graviditetstest for fikk urinveisinfeksjon etter samleie og den var negativ. Har ikke vert til legen for medisin for pleier ikke urinveisinfeksjon å gå over av seg selv etter en uke? Jeg hadde urinveisinfeksjon for ikke så veldig lenge siden og jeg føler jeg hadde helt andre symptomer enn denne gangen, og da gikk urinveisinfeksjonen over av seg selv etter 2 uker. Hva kan ha skjedd og hva bør jeg gjøre? Håper veldig på raskt svar!

SVAR

Besvart 29.06.2018 17:52:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle