Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd jeg aldri blir kvitt sopp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! ville først si takk for at du/dere kan svare på spørsmålet mitt, og at dette er en veldig bra tjeneste. Jeg har lenge slitt med sopp i underlivet nå (helt siden 8 til 1 året på VGs) Jeg turte ikke å si no før 9, da det lukta veldig ille. Jeg brukte canesten og lukta og kløen gikk bort, men utfloden var fortsatt klumpete. Jeg dro til legen nylig og fikk engangspille som hjalp i 2 dager til soppen kom tilbake veldig aggressiv. Jeg vil så gjerne bli kvitt dette en gang for alle. Hva kan jeg gjøre? (og få soppinfeksjon har vært veldig vanlig på morssiden og jeg har svakt immunforsvar) Jeg bruker også løse klær, lufter, skyller med vann og tar alle forholdsregler. Er det mulig at jeg aldri kan bli kvitt sopp fordi jeg brukte lang tid på å få hjelp? tusen takk.

SVAR

Besvart 17.08.2018 08:40:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle