Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en slags kul eller lignede ved urinrøret på kukhodet...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Leste tidligere her at det var en gutt som hadde samme problem som jeg. Jeg har en slags kul eller lignede ved urinrøret på kukhodet. Den plager meg ikke, gjør verken ondt eller hindrer meg i å ha sex eller tisse. Det er liksom ett lite daukjøtt. Jeg er ikke sikker hvordan jeg ha fått det. Men for noen måneder hadde jeg en slags kvise på samme plass, kom talg fra den. Jeg klemte den bort og i etterkant kom det daukjøttet der. Den ekker stygg, men ligger sånn over urinrøret. Jeg har kjæresten, men hun hakke sagt noe på det. Jeg vil oppsøke lege, men tørr virkelig ikke! Nei, jeg bor i ei bygd og alle kjenne alle. Jeg tør ikke å vise kuken min foran lokallege. Vurdere å skjære den bort selv, men redd for at det skal blø og lage mer skade. Den gjør ikke vondt. Men usikker på hva det er og om den vil vokse eller gjøre skade av seg. Hatt den noen par måneder, noen ganger glemmer jeg at den er der.

SVAR

Besvart 24.08.2018 09:31:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle