Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig mange problemer med underlivet!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en frustrert jente på 12 (snart 13) Jeg har veldig mange problemer med underlivet føler jeg selv. Som for ekempel: * klump på den ene kjønnsleppen * lekkasje ( som lukter veldig vondt ) i tillegg svir det av og til i underlivet. Jeg vet at det går an å ha en GU men har vært litt usikker på om jeg liksom kan gå til det pga at jeg er så ung. Jeg har vært på antibiotika før for infeksjon i urinveisveien. Men det kom tilbake etter få dager. Etter den tid har jeg spurt mamma om lege time men hun har ikke gjort det ( dette var i vår). Nå har det gått veldig lang tid men jeg tror jeg vet hva som kan ha skjedd.. jeg liker ikke å innrømme det men jeg må vel. Når jeg var litt yngre pleide jeg å prøve å onanere, men følte aldri at jeg fikk det til eller at det var en nytelse men av en eller annen grunn fortsatte jeg og gjorde det mange ganger. Det er egt ikke så lenge siden jeg gjorde det sist men noen måneder, jeg har slutta helt. Jeg skammer meg og jeg er redd for at dette er perm.

SVAR

Besvart 23.10.2018 11:59:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lukt fra underlivet

Alle, både gutter og jenter, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen er fullstendig luktfri, men det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle