Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått sopp på penis og lurer på canesten-behandling.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ung.no! For ca. et år siden fikk jeg påvist sopp på penis av helsesøster og gikk på en canesten kur i to tre uker som hjalp. Da hadde jeg også kjæreste og vi fikk tips om å ikke ha sex i denne perioden. Nå, et år senere har soppen kommet tilbake og jeg har kjøpt canesten igjen, men jeg er litt slurvete med bruken. Noen dager glemmer jeg det. Vet du hva som er anbefalt bruk? Antall ganger daglig og hvor lang bruksperiode? Noen ganger virker det som det er borte men hvis jeg tørker hud på penis med litt papir etc, så "skrelles" all kukosten av som virker som å ha bygd seg opp. Er huden på penis noe man bør holde seg helt unna under canesten-bruk? Tviler vel på at kukosten "bygger seg opp" til frisk hud, men er nok kanskje ikke så lurt av meg å sjekke med papir om huden har blitt friskere og om kukost ikke skrelles av? Da føler jeg på en måte jeg har startet hele prosessen om igjen, hvis det gir mening. Kan man vaske penis i dusj også under bruk av C? Takk for hjelp! 

SVAR

Besvart 12.02.2019 10:51:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
account_circle