Hopp til hovedinnholdet

Lukter fremdeles etter behandling for sopp i underlivet, har jeg ikke sopp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var Hos legen og tok urinprøve da det viste seg jeg hadde noe i urinen som kunne være sopp altså sopp i underlivet. Utfloden min e tykk, men det værste er at man lukter den gjennom buksa. Har hatt dette fa 2-3 år. Legen sa jeg skulle ta canesten 500mg i 4 dager og nå er det to dager siden jeg var ferdig. Lukter fremdeles. Blir så dyrt om jeg må gå tilbake til legen hele tiden. Har jeg ikke sopp da??

SVAR

Besvart 18.02.2019 20:14:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle