Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kløe på kjønnsleppene og ved kjønnshår, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg klør veldig ofte på øvre del av underlivet. Det er liksom ikke ned til vagina, men jeg klør mest på kjønnsleppene og ved kjønnshår. Mange sier at sopp ser ut som cottage cheese, men jeg har noe grumsete og hvitt imellom kjønnsleppene. Jeg har lest på nettet at det kan være flatlus som jeg egentlig tror, men jeg er usikker og tør ikke gå til mamma og si ifra om dette. Jeg lurer på om dere kan si forslag til hva det kan være, og hvordan jeg kan eventuelt si ifra til mamma. Det har vært en plage ganske lenge nå, kanskje to måneder, men jeg vil få det bort så snart som mulig. Hilsen jente 13

SVAR

Besvart 26.03.2019 21:25:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle