Hopp til hovedinnholdet

Er det helt sikkert at penisen skal vokse og bli større?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) er en gutt på 15 år bursdag i november. Jeg har stilt dere sykt mange spørsmål men føler at jeg egt ikke har fått noe svar. Jeg har en penis på 4 cm og når jeg har stå så har jeg 6 eller 7cm...jeg har masse hår rundt tissen, men bare bitte litt på ballene. Jeg vet at vi vokser helt til vi er 20-årene men jeg blir ertet fordi jeg har liten tiss. De andre har tre ganger så større en meg og jeg klarer ikke mer...er det sikkert at jeg får større tiss senere? For jeg har sett voksne som har liten tiss. Å jeg får ikke dratt forhuden så langt bak fordi den tråden som holder forhuden er på toppen av tissen...kan det ha noe med at tissen ikke har vokst? Jeg sitter også når jeg tisser siden jeg har liten tiss. Hvis jeg drar til en lege...kan de liksom se/undersøke at jeg kommer til å få lengre senere i livet eller går det ikke an? Hilsen gutt på 15

SVAR

Besvart 31.03.2019 18:02:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Kanskje får du mer hår på kroppen, større føtter, eller svette – velkommen til puberteten. Dette skjer som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle