Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha fått urinveisinfeksjon etter samleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten min har hatt samleie tre ganger. Jeg har i ettertid slitt lenge med svie under vannlating, hyppig vannlating, smerter i underlivet, illeluktende urin og utflod,uklar urin. Noen dager våkner jeg opp kjempetidlig, å får ikke til å sovne igjen pga så mye smerter i underlivet. Jeg har slitt med det samme etter hvert samleie, også har det egentlig aldri gått helt skikkelig over. Jeg tror nok det kan være en urinveisinfeksjon. Så jeg lurer på hva jeg burde gjøre, burde jeg reise til legen, eller går det over av seg selv? Jeg er også redd får å snakke med mamma om det, får jeg er redd hun vil finne ut av at jeg og kjæresten har hatt samleie. Kan jeg reise til legen, og ikke si noe til foreldrene mine? Eller burde jeg snakke med de om det? Jeg vet også at man burde tisse etter samleie, men jeg har problemer med å tisse etter samleie. Hva kan være grunnen til det?

SVAR

Besvart 01.05.2019 22:43:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle