Hopp til hovedinnholdet

Jeg klør sinnsykt mye nedentil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i de siste månedene har jeg klødd sinnsykt mye nedentil. Ikke inni vagina eller i de indre kjønnsleppene, men mer utenpå hvor det vokser hår. Noen ganger klør det sjeldent og andre ganger flere ganger om dagen. De gangene det klør ofte, klør jeg med til blods. Og da svir det når jeg tisser så klart. Jeg har prøvd å ikke barbere meg for å se om det kan være det som var problemet, men uansett om jeg ikke barberer meg klør det like ofte. Jeg vasker heller ikke overdrevent nedentil. Jeg har kjæreste og dette problemet har gjort at vi nesten ikke har sex lengre fordi det bare begynner å klø. Hva kan dette være? Jeg har vurdert å gå til lege, men vil ha en pekepinn på ting det muligens kan være før jeg drar da jeg ikke liker å dra til legen!

SVAR

Besvart 16.05.2019 11:50:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle