Hopp til hovedinnholdet

Har blod og slim i avføringen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg starter og bli nokså bekymret og redd og håper dermed på svar fort. Jeg sliter med spiseforstyrrelse og med dette har jeg fått forstoppelse i lang tid nå. Nå har jeg nylig startet på avføingstabletter men vil ikke vær avhengig av å ta det for å gå på do. Men jeg har en stund hatt blod i avføringen. Det er ikke så masse hver gang men det er rødt friskt blod utpå avføringen. Skulle trodd det kom fra rifter eller noe siden avføringen er hard men samtidig så er det ikke noe blod på papiret. Jeg kjenner heller ikke smerter etter rifter. Jeg har også lenge hatt endel slim i avføringen noe jeg ikke har hatt før. Avføringen er ofte gulaktig men den har vært brun noen ganger og den har vært litt hvit aktig en liten periode. Vil ikke til legen om det bare er hermoider eller rifter for da føler jeg meg dum. Hva kan det være? Mosjonerer mye og får i meg mye væske.

SVAR

Besvart 03.06.2019 21:41:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle