Hopp til hovedinnholdet

Jeg har etter samleie fått tykk slimete seig utflod, er det vanlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har de siste dagene hatt tykk slimete seig utflod. Det er altså gul/brunt slim som kommer ut av skjeden. Dette kom etter at jeg hadde samleie med en gutt. Er dette vanlig? Har ikke fått det tidligere etter samleie. Jeg har hormonspiral og har hatt den i ca 4mnd, kan det være en sammenheng? Jeg lurer også på hvordan man kan finne ut om spiralen er støtt ut, eller om man merker det godt når det skjer? Har hørt mye om at det ofte skjer, og da ble jeg selvsagt litt bekymret.

SVAR

Besvart 08.09.2019 22:08:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurer du på hvordan du får tak i prevensjon, hvordan du starter opp eller hva du gjør om du glemmer å ta det når du skal. Her får du svar.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle