Hopp til hovedinnholdet

Jeg kjente en fiskelukt fra skjeden. Normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg trodde underlivet mitt lukta normalt, men er det vanlig at det er en annerledes lukt liksom inne i vaginaen enn utenpå? Jeg fingra meg selv og da kjente jeg en fiskelukt? Liksom ja opplever at det lukter, men aldri opplevd fiskelukt? :( og liksom det lukta ikke utenpå, bare inni. Er redd for at jeg har sopp eller noe lignende:( men har liksom ikke merka noe annen forandring... og en annen ting, de dagene rett etter mensen så pleier jeg å småblød litt og det lukter faktisk veldig ille, er det normalt?

SVAR

Besvart 07.10.2019 13:35:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle