Hopp til hovedinnholdet

Endret utflod og underliv etter samleie

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er i et langdistanse forhold der vi ser bare møter hverandre et par ganger i året. Men hver gang vi møtes og har sex, forandrer underlivet mitt seg etter tid. B.la. tisset mitt og underliv lukter mer, jeg får kviser rundt rundt underlivet og typen sier at han har lagt merke til at underlivet mitt endrer noe form. I tillegg sier kjæresten at væsken i skjeden min smaker mer salt nå enn før da det smakte mer søtt. I løpet av de par ukene vi tilbragte sammen fikk jeg også urinveisinfeksjon. Etter turen der vi møtte hverandre, er underlivet mitt gått tilbake til normalt. Unntatt at smaken av kåthetsvæsken fortsatt er salt, når det har brukt å være søtt. Vet ikke om jeg burde gå til gynekolog? Eller om dette er normalt? Kjæresten sier at jeg burde oppsøke. Moren min bruker vanligvis å ordne med legetime. Og jeg er redd for å snakke om samliv med hun. Vet ikke hvordan jeg skal komme meg til gynekolog uten å måtte si noe til moren min. Takk på forhånd for svar!

SVAR

Besvart 10.12.2019 14:25:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
account_circle