Hopp til hovedinnholdet

Stram forhud, kort penisstreng og sårt penishode,har det sammenheng?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et problem med at jeg har stram forhud, kort penis streng og sårt penishode. Forhuden er så stram at den ikke kan tas ned når penis er erigert og man man kan tydelig se hvor på forhuden den er stram når man prøver å trekke den ned. Den har vært stram hele livet. Penis strengen er så kort at når jeg tar forhuden ned uten erigert penis, så trekkes penis ned og bøyes. Prøvde sex en gang, ble ukomfortabelt. Penishode er en god del sårt, når jeg tar på det så gjør det vondt. Det er rødt, det ser ut som det nesten flasser og har nesten "sprekker" i seg. Altså, penishodet er veldig sensitivt og kan det ha en sammenheng med stram forhud og kort penis streng? Penishodet har vært sensitivt over mange år. Finnes det kremer for irritasjonen på penishodet? Og kan man ta en operasjon der man kutter strengen og utvider forhuden eller noe?

SVAR

Besvart 09.03.2020 20:27:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trang forhud

Hvis det gjør vondt å trekke forhuden tilbake, har du for trang forhud. Heldigvis er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle