Hopp til hovedinnholdet

Jeg har økt utflod og plager fra underlivet, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har jeg hatt en økt mengde utflod og jeg kan hele tiden kjenne det skli på vei ut. Det er ikke veldig mye i trusa men følelsen av at den er i skjeden min er der alltid. Jeg har også merket at jeg bæsjer mye mer en før de siste månedene og det kjennes av og til ut som at det er noe som ligger inni der (vet ikke om det er i skjeden eller rompa) og det er ubehagelig. Jeg vet ikke om disse tingene har noe til felles men utflod tingen har vært sånn lenge og er der hele tiden når jeg ikke har mensen. Av og til er trusen ganske våt (det kan også være tiss) men det gjør at jeg kjenner det svi litt i underlivet. Jeg har vurdert å gå til legen men ikke gjort det enda. I de siste dagene (kortere enn dette har skjedd) har det også kilt litt nedentil men det tror jeg bare er meg som begynner å få seksuelle følelser og at det ikke har noen sammenheng med dette

SVAR

Besvart 28.03.2020 09:12:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle