Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror det er noe galt med vaginaen min. Vet dere hva det er?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hey jeg tror noe er galt med vaginaen min. Selveste vagina åpningen er hvit. Det er på en måte en hvit sirkel og ikke slik en vanlig vagina skal se ut. Jeg tok et speil for å sjekke og da så jeg på en måte en vegg da jeg åpnet vagina hullet litt. Det blokket for «utsikten» så jeg ikke kunne se inni og lurte på om det er normalt. Jeg er jomfru og har tatt canesten 1 gang, men det hvite vil ikke bort. Jeg vet dette ikke er normalt siden ingen andre vaginaer ser slik ut, så jeg lurte på om dere vet hva der er?

SVAR

Besvart 12.04.2020 10:32:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Mange tror at jomfruhinna er en hinne i skjeden som revner når den blir penetrert, og at en slik kan se om ei jente har hatt vaginalt samleie. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle