Hopp til hovedinnholdet

Jente 19 år! Jeg er veldig plaget med sårhet og svie nedentil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt sex for første gang. Men i ettertid har jeg fått litt plager og jeg vet ikke om det skyldes det. Før jeg hadde sex har jeg hatt veldig plager med å være sår der nede og ja vondt og hele tiden måttet på do. Så hver gang dette har skjedd har jeg trodd jeg har hatt urinveisinfeksjon. Hver gang jeg har sjekket har jeg aldri hatt det. Og etter jeg hadde sex, så ble jeg litt sår. Det var litt mange dager og litt røft.og jeg blødde litt noe jeg vet er normalt. Men nå er det to uker siden jeg sist hadde sex og det svir fortsatt og gjør veldog vondt, og samme følelse som urinveisinfeksjon. Jeg vet jeg ikke har skjønnsykdom for jeg har ikke logget med noen andre en ja han. Og han har heller ikke logget med noen og han har testet seg. Det gjør bare veldig vondt, og jeg blør fortsatt. Jeg har vurdert og sett på kremer eller ting man kan kjøpe men vet ikke hva som er riktig. Og jeg vil ikke til gynekolog, hvis jeg kan fikse det selv. Det er ikke sopp, hakke symptomene. Plzz hjel!

SVAR

Besvart 25.04.2020 10:58:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle