Hopp til hovedinnholdet

Jeg har prikker på undersiden av penishodet og bak penis, er dette normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har prikker under hodet av penisen og også bak selve penisen og på ballene. Er dette normalt? På selve penisen og ballene så er noen av de prikkene rett under hår, at håret har grodd gjennom prikkene på en måte. På noen av ballene hvis jeg klemmer litt så kommer det ut pus som i kviser. Det gjør ikke vondt, men jeg bare lurte om dette er normalt.

SVAR

Besvart 13.05.2020 12:38:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Undersøk testiklene dine!

Mange bekymrer seg for testikkelkreft. Heldigvis er det som oftest uten grunn. Hvis du vet hvordan testiklene dine normalt kjennes ut, vil det være lettere å vite om noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle