Hopp til hovedinnholdet

Jeg lekker urin og det er veldig irriterende!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg blir skikkelig irritert og orker ikke mer nå, Fordi blæren min ikke tåler noen ting -jeg tisser på meg når jeg løper på trening og når jeg ler med venner, selvom jeg har vært på do rett før!!! Og jeg har vært hos sånn gynekolog og da sa de bare knipe øvelser. Jeg har prøvd knipe øvelsene men jeg ser jo ikke noe som helst frem gang og ikke skjønner jeg egt hvordan man kniper og hvor? og jeg har heller ikke tålmodighet til det. Jeg lekker veldig mye tiss når det først skjer og det skjønner jeg ikke, i og med at jeg akkurat hat vært på do. Og det øddeleger veldig mye for meg fordi jeg driver med løping/friidrett og det er det jeg konkurrerer i men jeg tisser jo på meg på hver trening! Så det øddeleger rett og slett hele dagen min:)

SVAR

Besvart 13.05.2020 01:24:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
account_circle