Hopp til hovedinnholdet

Har jeg fått klamydia?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Da jeg gikk i 3 klasse så gikk jeg og en annen gutt opp i skogen og tok tiss mot tiss fordi vi syntes det var spennende. Betyr dette at jeg er homo og kan jeg ha fått kjønnssykdommer av det? For de av og til når jeg tisser svir det på penishodet etterpå og det klør av og til rundt penis. Jeg har også noen merkelige brune prikker ved siden av penis som er på den delen når det er så nerme låret at det ikke er går der. Kan jeg ha fått klemydia!?

SVAR

Besvart 06.06.2020 10:21:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle