Hopp til hovedinnholdet

Kul som blør mellom indre og ytre kjønnsleppe.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har oppdaget en slags kul/utposning i underlivet mellom indre og ytre kjønnsleppe, som blør. Den blør ikke veldig mye men litt, og når jeg klemmer på den kommer det mer blod. Tenkte kanskje det var en kvise men det kom ikke noe hvitt talg/puss når jeg klemte på den. Tenkte også det kunne vært en hemoroide men det får man kanskje bare ved endetarmen? Lurer på hva dette kan være for noe, og om det er farlig? Hva burde jeg i så fall gjøre? Jeg har ikke hatt sex i det siste. Jeg barberer meg i underlivet og gjorde det sist for 2 dager siden.

SVAR

Besvart 29.06.2020 10:21:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle