Hopp til hovedinnholdet

Hva kan grunnen være til at det klør i underlivet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter med at det kan klø veldig i underlivet og jeg har lest litt og tror det kan være sopp. Men er det sånn at sopp klør hele tiden? Fordi jeg kan ha noen minutter/timer hvor det klør veldig og så er det helt fint etterpå. Jeg bruker kun *boksere* så jeg tror ikke det har noe med at trusa gnager eller sitter for tett. Jeg har heller ikke noe klumpete i utfloden men jeg har ganske mye utflod. Men når jeg vasker bort et hvitt belegg Med klut som sitter litt inni ved de indre kjønnsleppene Så klør jeg ikke mer. Jeg har hatt dette en stund nå og nå er jeg lei! Jeg har prøvd og se om det går over eller ikke men det ser ikke ut til st det gjør det. Er det sopp eller er det noe annet farlig. Hva skal jeg gjøre! Hilsen engstelig jente!

SVAR

Besvart 13.07.2020 20:26:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle