Hopp til hovedinnholdet

Jeg kjenner en ruglete klump i skjeden, er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år som er litt bekymret. Jeg har begynt å kjenne litt nede i kjeden, noe som jeg ikke har gjort før men har hørt at det er normalt. Har lagt merke til en veldig ruglete ganske stor klump som er i starten av kjeden. Jeg har prøvd å søke litt og sett litt og jeg klarer ikke finne ut om det er livmortappen eller noe annet, fordi har lest at den sitter lengre inn. Er det noe jeg skal være bekymret over og lirer på om kanskje du vet hva det kan være. Det er altså en veldig ruglete klump som er helt i starten av kjeden.

SVAR

Besvart 17.08.2020 10:38:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Alt om fitte, vulva og vagina

Vulva er den ytre, synlige delen av kjønnsorganet, mens vagina er den indre delen. Fitte er det ordet som best beskriver hele området.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle