Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre? De indre kjønnsleppene henger på utsiden. Flau.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem som jeg er så flau over og tør egentlig ikke si det til noen men her er jo anonym så jeg må bare si det. Jeg føler jeg har så unormalt store kjønnslepperNår jeg står oppreist henger de indre kjønnsleppene 1-2 cm utenfor. Jeg er så flau og skammer meg såååånnn!! Tørr ikke ha sex eller vise meg for noen fordi jeg er redd gutter skal kommentere eller tenke på det som ekkelt eller stygt og jeg hater det. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.09.2020 10:55:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Er den ene kjønnsleppen din større enn den andre? Henger de indre kjønnsleppene dine utenfor de ytre? Eller synes du de bare ser litt rare ut? Frykt ikke! Alt sammen er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Det er vanlig å være usikker på kjønnsorganet sitt. Det finnes like mange forskjellige kjønnsorgan som det finnes ansikter. Ikke ett eneste ett er helt likt ditt. Tenk så fint!

 

Les mer
account_circle