Hopp til hovedinnholdet

Det svir, lukter og klør i underlivet mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på snart 17år. Jeg sliter veldig mye med underlivet mitt. Det lukter, svir og klør. Hva kan jeg gjøre for at det ikke skal lukte eller lukte mindre? Eller svi og klø mindre? Jeg tørr ikke å snakke med noen om dette kommer heller ikke til å gjøre det. Hva kan jeg spisse for at det skal lukte mindre? Hva kan jeg barbere meg med? (Er veldig sensitiv der nede) er det noen produkter som jeg kan bruke som funker for de 3 tingene? isåfall hva heter de og hvor kan jeg finne de? Jeg har ikke hatt sex eller noe lignede. Hva er pH-verdi? (er usikker hva det er) Hva gjør det med kroppen/underlivet? Hva kan jeg gjøre for å få bra pH-verdi? Har mye utflod er det noe jeg kan gjøre for å begrense det. Eller gjøre det lukter mindre? Trenger å vite alt. Hva kan jeg gjøre for at underlivet mitt ikke bleiker ut alle undertøyene jeg bruker. Er det normalt? Er det noe galt med underlivet mitt som gjør det skjer. Hvordan kan jeg ta vare på underlivet på en sund måte? Kan jeg bruke dove?

SVAR

Besvart 03.10.2020 09:07:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Lukt fra underlivet

Alle, både gutter og jenter, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen er fullstendig luktfri, men det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
attach_file

Hvordan barbere seg?

Skjegget ditt vokser ikke fortere av at du barberer deg ofte. Det er en myte. Det er likevel andre gode grunner til å barbere seg. Her er noen tips og råd.

 

Les mer
account_circle