Hopp til hovedinnholdet

Jeg har noen ganger tykk, hvit utflod

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har noen ganger litt små tykt helt hvitt utflod i trusen innimellom og etter jeg har onanert eller fingret så har jeg tynnet cottagecheese klumper på fingeren eller dildoen. Men det klør ikke noe i det hele tatt, det svir heller ikke eller er sårbart. Kan dette være sopp? Isåfall er det farlig å ta kur mot det hvis man ikke har det? Eller hva er dette? Når klumpene kommer har jeg brukt glidemiddel hvis det har noe og si

SVAR

Besvart 05.11.2020 09:27:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer ved gynekologisk undersøkelse?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle