Hopp til hovedinnholdet

Kan man ha klamydia uten å ha hatt sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for en uke siden tørket jeg meg og det kom blod/utflod blanding, det var bare ett tørk også har det ikke kommet mer med blod i, dere sa der kunne være klamydia eller sopp, jeg fikk noen herpes liknende blemmer for 2 uker siden men de er borte, jeg har aldri har sex før, så jeg lurte på om det går Ann å ha klamydia uten å noen sinne hatt sex?

SVAR

Besvart 01.01.2021 17:20:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle