Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å gå opp 7-8kg fett fra mellom 4 juli-20 august?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har tidligere veid 62 kilo (før jula 2016) så gikk jeg ned til 55-56 kilo som har vært en STABIL vekt for meg. Jeg har overspist veldig mye etter bursdagen min (dette har noe å gjøre med at jeg ofte har overspist og kost meg på høytider) men nå har det vært hver dag... har t.o.m følt på en tvang til å spise mye. Har absolutt spist mer enn jeg har trent. Nå, 20 august 2017, er jeg tilbake på 62kg... Er det mulig å gå opp 7-8kg FETT fra mellom 4 juli-20 august? Vil si jeg har høy forbrenning og legger ikke på meg så lett. Er dette VANNVEKT? Og legger vannvekt seg som fett på kroppen, om du skjønner? Føler jeg ser tynnere ut nå, enn jeg gjorde før da jeg veide det samme. Men får ikke på meg en bukse som passa meg lett for 1-2 mnd siden... Er det likevel mest vann og ikke fett som gjør at den buksa ikke passer lengre, og derfor puppene mine er større? Blir veldig lei meg om det faktisk er fett og at det tar en stund før jeg kommer inn i buksa igjen!

SVAR

Besvart 25.08.2017 10:48:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle