Hopp til hovedinnholdet

 I det siste har eg vert litt bekymra over meg sjølv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I det siste har eg vert litt bekymra over meg sjølv. Eg er ikkje heilt sikker på kan det er som feile meg, men dei 2 siste vekene har eg vært trøttere en vanleg, av og til har eg ingen krefter i armane eller beina mine, eg greier ikkje å konsentrere meg og glømmer absolutt alt. Eg har også små smerter som dukker opp forskjellige steder, av og til bak låret, av og til på armen osv.. Eg har hodepine heile tida. Før ein måned siden hadde eg ikkje dessa problemer. Da kunne eg ta pushups men no greier eg ikkje ein en gang. Eg hadde også nettopp bursdag og på festen min orket eg nesten ikkje å gjere noko. Eg vil berre finne ut om eg berre innbiller meg at eg har et problem eller om eg faktisk har det. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 06.09.2017 09:14:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle