Hopp til hovedinnholdet

Eg opplevde ein ekkel episode for 1-2 år sida. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg opplevde ein ekkel episode for 1-2 år sida. Eg skulle på ferie og satt i bil i ca 8 t. Eg hadde ikkje spist eller sove nokke særleg. På flyplassen merka eg at eg hadde vondt i ryggen og magen. 15 min før vi skulle på flyet, sto vi i kø der med passa. Eg merka at eg blei små kvalm, svimmel, synsforstyringer (kunne berre se pitteplitt i ca 5 min. Eg satt meg ned og eg merka at svetta randt ned ansiktet mitt, eg høyere ikkje alle menneska på flyplassen i ca 10 sek (høyere berre foreldra mine). Tanta mi tok meg med på toalettet, eg klarte ikkje gå eller se. Ho sa eg besvimte nokken gongar, men kom tilbake raskt. Når vi kom til toalettet, måtte eg ikkje spy ,men på do. De virka som eg hadde diaré, men det varte berre denna eine gongen på do. Etter det var eg normal igjen på eit blunk. Heile situasjonen var skremmande og vi fikk oss så vidt på flyet. Siden eg var dårlig. Detta har berre hendt ein gong, men eg opplever å miste synet når eg reiser meg av og til.Lure på om de e spesielt

SVAR

Besvart 07.02.2018 12:54:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle