Hopp til hovedinnholdet

Vil virkelig ikke få bredere skuldre!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år, jeg har en grei vekt og høyde, og er ikke overvektig (veier 57 kilo) mem jeg er så usikker på målene på kroppen min! Jeg er 101 cm rundt skuldrene, 69 cm rundt midjen og 100 cm rundt hoftene, er dette alt for mye? Jeg synes det er så stykt med stor beinbygning, og jeg blir bare aldri fornøyd med meg selv (PS! Har gått ned 7 kilo på et år) jeg fikk mensen når jeg var 10 og kom i puberteten veldig tidlig, tror dere at det er derfor jeg har så voksne mål på kroppen og at jeg bare har utviklet meg fort. Vil virkelig ikke få bredere skuldre, det er så stykt, høres målene normale ut? Hilsen jente 13.

SVAR

Besvart 13.02.2018 11:46:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle