Hopp til hovedinnholdet

Jeg har røde prikker i underlivet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

heii jeg har fått røde prikker i underlivet ikke på lepenne littutafor å går nedover mot rompen. og underlivet mitt klør veldig av og til dette er veldig ubehagelig hva bør jeg gjøre ? Å jeg har ikke vært så sexueltaktiv. bør jeg rise ned til helsøster for undom å dem kan sjekke det?

SVAR

Besvart 20.11.2018 10:46:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer. Andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Lukt fra underlivet hos jenter og gutter

Alle, både gutter og jenter, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen er fullstendig luktfri, men det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hos gynekologen?

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Hvordan foregår undersøkelsen? Når bør man ta den? Gjør det vondt? I denne artikkelen får du svar.

 

Les mer
account_circle