Hopp til hovedinnholdet

Hun har hatt regelmessig mens i 4 år, nå er den uregelmessig. Hva kommer dette av?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år som har hatt mensen siden jeg var 11 år. Det første året var mensen uregelmessig, men det ble bedre og den begynte å komme regelmessig hver fjerde uke helt til en liten stund siden. De siste 4-5 mnd har det kommet med bare 2 uker mellomrom... Hva kommer dette av, og er det noe jeg kan gjøre med det? (Ps: jeg går allerede på jerntabletter pga. andre grunner og føler meg ikke egt noe sliten eln pga. mensen, men (kraftige)humørsvingninger og kramper er pes å ha flere ganger i måneden. ) Tusen takk for svar på forhånd<3

SVAR

Besvart 06.04.2017 11:21:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Mensen er blødningen som kommer fra skjeden én gang i måneden. Her er alt du trenger å vite.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle