Hopp til hovedinnholdet

Bekymret over litt uregelmessig mens

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år som er litt beskymret over mensen osv. I juli gikk jeg på utsettelses piller og jeg fikk mensen etter det. Neste måned altså august fikk jeg mensen fra 9-14 august. Nå i september fikk jeg en rar for for utflod fra 12-19. Litt lysebrunt og av og til litt blod. I dag den 30 september la jeg merke til brunt utflod igjen. Denne gangen litt mer brunt. Jeg hadde jo en slaks mensen for sånn 2 uker siden. Jeg vet at mensen kan være uregelmessig men nå er jeg ganske stresset for at det er noe gale. Jeg har litt vondt i magen og nederst i ryggen som om jeg hadde fått mesen. Men jeg vet ikke hva det er? Er det noe gale?

SVAR

Besvart 01.10.2018 12:05:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Utflod – til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
account_circle