Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker om det er mensen eller noe annet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15år, jeg har fått brun utflod, og det ser ut som det er sånne klumper med blod i det, og det svir eller er veldig tørt der nede. Skulle egentlig hatt mensen nå. Det er noen uker siden jeg hadde sex, men vi brukte beskyttelse, han er den eneste jeg har ligget med. Jeg leste at det kanskje kunne være sopp, så jeg har kjøpt canesten for å se om det for det vekk. Men jeg leste på pakken at man ikke skulle bruke det om man hadde mensen, så jeg vet ikke om jeg burde ta canestenen fordi jeg er usikker om det er mensen eller noe annet? Det har vart i ca 1 uke nå.

SVAR

Besvart 14.10.2019 08:14:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til nytte og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Små og store plager i vulva og vagina

Det er vanlig å bli bekymret når du oppdager endringer i underlivet. Ofte er det naturlige endringer, andre ganger er det noe galt. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle