Hopp til hovedinnholdet

Jente 16 år! Mensen min har vært merkelig de siste 2 månedene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 16 år gammel jente som har hatt en merkelig form for mensen de siste 2 månedene. I januar var det en svært liten blødning, og blodet kom ut brunt. 4 dager seinere skulle jeg sette inn p-stav. Mensen hadde enda ikke stoppet, men stoppet noen dager seinere. I Februar har jeg fått mensen igjen. Den er regelmessig og kom meget presist, men det kom lite og det var brunt de første 2-3 dagene. Men etter å hatt ubeskyttet samleie med kjæresten under menstruasjonen har blodet kommet ut mer ferskt og rødt (han kom inni meg). I tillegg har blod mengden økt etter samleie. I stedet for at mensen reduseres for hverdag, blør jeg stadig mer etter samleie. Hvorfor skjer dette? Er det noe galt med meg eller er dette helt normalt?

SVAR

Besvart 17.02.2020 22:04:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Mensen – sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Finn en prevensjon som passer deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
account_circle